Wat mijn klanten zeggen

 

Lees de verhalen van de door mij geholpen klanten!

   
Review door Britt
Britt
Via mijn eigen tandartspraktijk kwam ik in contact met Luca. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed aan, de ruimte om te vertellen wat je graag wil. En de begeleiding stap voor stap was erg prettig en werkte voor mij. Samen gekeken wat voor mij werkte en welke hobbels nog te nemen. Heel liefdevol en rustig de tijd genomen. Dankjewel - Britt Rhodens
Review door Puk
Puk
Ik ben geholpen door Luca Tempel op vrijdag 16 februari. Toen ik binnenkwam werd ik meteen leuk gegroet en ik had meteen een goed gevoel bij haar. Ze had mijn gebit gecheckt en me tips gegeven wat ik het beste kan doen, ze gaf dat aan als een optie ze zei niet dat ik het moest doen. Dat vond ik erg fijn. Hierdoor ga ik meer twijfelen welke optie ik ga volgen. Ze legde alles precies uit wat ze had gedaan en wat ze ging doen. Stap voor stap. Ik had nu dus meer idee van wat er allemaal gebeurde in mijn gebit. Ze had mooie verhalen om mij ook wel te kalmeren en af te leiden bij sommige punten. Ik vind de tandarts namelijk niet een fijne plek om te zijn. Maar vandaag vond ik fijner dan andere dagen. Ik kan het bijna leuk noemen als ik de gedachte niet had van dat het nog steeds de tandarts is. Ik was en ben erg tevreden met het bezoek dat ik bij Luca Tempel had! Met vriendelijke groet, Puck Witjes.
Annemiek
Oooh wat was ik bang om mijn verstandskies te laten trekken. Ik heb het tien jaar uitgesteld. Deels wist ik wel waar dingen vandaan kwamen, maar dit zelf aangaan lukte me gewoon niet. Ik heb Luca benaderd of ze met me mee kon denken, misschien iemand bij mij in de buurt kon aanraden. Meteen was ze bereid een belafspraak te maken. De dingen die zij aankaartte, de vragen die ze stelde, bevestiging die ze gaf en de voorbeelden die ze uit de praktijk noemde sloten heel erg aan. Ik voelde me ineens niet meer raar. Sterker en krachtiger om dit aan te gaan. Ik ben gaan werken aan mijn angst, die voornamelijk bleek te zitten in het aangeven van grenzen. Luca benadrukte hoe belangrijk maar ook normaal dat is, ook bij een tandarts of kaakchirurg. Wat ik nooit verwacht had is gebeurd, de kies is verwijderd, ik ben oké. En eigenlijk meer dan oké. Ik sta weer in mijn kracht! Ik ben Luca super dankbaar voor haar hulp en liefdevolle benadering.
Jolanda
Ik heb Luca ontmoet als mijn (nieuwe) mondhygiëniste. Ik ben heel blij met haar. Ze is geduldig, luistert goed naar je en stelt je op je gemak... Jolanda uit Enkhuizen.
Marit
Ik had een gesprek met Luca Tempel over haar werk als gespecialiseerde angstcoach voor mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Eerlijk gezegd ik had hier nooit eerder van gehoord. Maar ik dacht ik wil weten wat dat A.N.G.S.T.-parcours inhoud wat ik vaak voorbij zag op Linkedln Wat ik fijn vond dat Luca ook op locatie gaat, was voor mij heel makkelijk dat paste goed in mijn schema. Mijn verhaal. Ik had vroeger een tandarts die tevens ook orthodontist was. Hij was heel bot en zeer onaardig. Ik was er gewoon bang voor die man. Als ik niet deed wat hij mij vroeg, pakte hij mij stevig vast bij mijn schouders, als 10 jarige meisje schrok ik me een hoedje. Dus ja! echt naar de tandarts ging ik niet als volwassen in ieder geval de afgelopen 4 jaar. Mijn zus had ook slechte ervaring met hem, daarom is mijn zus ook 6 jaar niet meer naar de tandarts gegaan. De schrik zit er nog goed in. Na een heel waardevol gesprek en praktische oefeningen die ik zeker ga uitvoeren. Had Luca aangeboden om een tandarts voor mij te regelen. Ook vertelde Luca mij over het bestaan van de “Lieve tandarts” Nadat ik mijn sessie met Luca heb gehad vertelde ik het aan mijn zus, samen hebben we besloten om te gaan zoeken naar “de lieve tandarts” Zij vond onverwacht een “lieve tandartspraktijk op een kilometer van haar huis. Vervolgens hebben we beiden een afspraak ingepland. Het rust, begrip en aandacht waarmee wij ontvangen werden hebben wij als zeer prettig ervaren. Ik ben blij voor de uitleg dat ik van Luca kreeg en uitleg geduld. Want nu heeft mijn zus en ik besloten om elke half jaar voor de controle te gaan.